نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

مهاجم پرسپولیس در یک قدمی استقلال !

در روز‌هایی که باشگاه استقلال و آندره‌آ استراماچونی در اندیشه یکی، دو خرید از بازار‌های خارجی برای تقویت این تیم بودند اتفاقی جالب رخ داد که می‌تواند شنیدنی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی واسطه‌ها با اطلاع از نیاز‌های مربی ایتالیایی در اقدامی جالب ستاره سال‌های نه‌چندان دور باشگاه سپاهان و پرسپولیس را که همه تصور می‌کردند از فوتبال حرفه‌ای خداحافظی کرده است، به استقلال معرفی کردند!


بازیکن سیه‌چرده که نقش بسزایی در آخرین قهرمانی‌های امیر قلعه‌نویی و سپاهانی‌ها در لیگ برتر داشت، اما در عین ناباوری ابراهیم توره سنگالی در سی و سه سالگی نه تنها در فکر خداحافظی نیست بلکه سودای بازی در یکی از باشگاه‌های بزرگ ایران را دارد و استقلال برحسب شرایط بهترین گزینه برای اوست. گلزن سابق سپاهانی‌ها بعد از کوچ به عجمان امارات تجربه بازی در موناکو با قراردادی ۸ میلیون پوندی، النصر امارات، لیائونینگ چین و آنژی فرانسه را در کارنامه دارد، اما طی چند ماه گذشته بنا به دلایلی با هیچ باشگاهی به صورت رسمی قرارداد نبسته است.

منبع: خبرورزشی

ارسال نظر